En aquest lloc es fa servir cookies per oferir una experiència més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació de les mateixes en la nostra Política de privacitat.

CALA EN VIDRIER, JO TENIA UNA CASETA VORA LA MAR... COM DIU SA CANÇÓ...

Cala en Vidrier, jo tenia una caseta vora la mar… com diu sa cançó…


Cala en Vidrier es una petita platja davant Es Grau, sense cap tipus de servei (tampoc li fa falta perque está davant Es Grau). Protegida de tots es vents manco es llevant, està dins sa badía d’Es Grau i mal de fer es que hi entrin se sones.


Per arribar-hi, has de travessar sa platja d’Es Grau i caminant per es Camí de Cavalls cap as Far de Favaritx, just passat un piló des Camí que posa 02-15, a sa dreta des piló veureu un caminet que va cap avall i arriba a Cala en Vidrier.


Es una platja que encara que no ho sembli sempre hi ha poca gent (cosa extranya perque es veu d’Es Grau sense cap problema). Fa part de s’ANEI de s’Albufera d’Es Grau i es pot veure molta fauna per sa zona. Encara que no faci part de sa reserva marina des nord de Menorca, si fas un poc de snorkeling també podràs veure abundancia de peixos i animals marins. Sobretot a sa part dreta de sa platja.


A Menorca, tenim una cançò molt popular que es diu “sa balada d’en Lucas” i cala en Vidrie seria s’exemple perfecte… un somni a primera vista!


 


 


Sa lletra de sa cançò diu:


Jo tenia una caseta vora el mar
jo tenia un jardí florit i un cel de pau
jo tenia una barca
i unes xarxes a sa platja
i una dolça matinada en despertar.

Quan vinguera gent de fora, gent del nord,
gent estranya que jugaven amb s'amor,
jo vaig perdre s'alegria
i sa pau de cada dia
i sa cala que era es meu món.

Ara hi pens de dia i nit
en es meu jardí florit
i en ma mare que esperava es meu retorn;
i en sa platja solitària
quan es so de sa guiterra
li sonava una cançó.

Fins s'aroma dels meus pins
i ses flors des meu jardí
tot ho tenc jugat i tot ho tenc perdut
ja no em queda ni sa vela
de sa barca marinera
ni sa cala que era es meu món.


 


Un puesto encantador, si vens a Ca s’Arader, será un plaer poder-vos mostrar com arribar a n’aquest racó de Menorca tan especial. Contacta amb noltros a www.casarader.com o reservas@casarader.com o també as teléfon +34 670 222115 per Whattsapp o Telegram

S'ARADER

Ca s’Arader rep es nom des fusters artesans de Menorca, que empraven sa llenya autòctona d’ullastre per elaborar tot tipus d’eines agrícoles. Antigament era un ofici essencial per s’economia de s’illa, que es transmetia de pares a fills. Avui, es pocs araders que queden es dediquen a fabricar barreres, taules, bancs i tabalets, entre d’altres estris.